Onze modelwoning

Onze modelwoning vanaf de straatzijde Het toilet in de hal De eetkamer met keuken Blik op de volledige ingerichte woonkamer die we ook gebruiken voor presentaties Doorkijk naar de hal vanuit de woonkamer Een luxe badkamer met een mooi bad... ...en een hoogwaardig afwerkingsniveau De moderne wastafel met bijpassend tegelwerk

Het adres van onze modelwoning is Strickeshagen 1, 59846 Sundern .

Over onze modelwoning

Bezoek onze modelwoning Hieronder vindt u vast wat meer informatie over onze modelwoning. Natuurlijk is er meer te vertelllen en vooral: te laten zien! In onze modelwoning hebben we veel materiaal en monsters om u optimaal te informeren over alle mogelijkheden. Bel ons voor een afspraak en kom gewoon eens langs.

Verwarming en luchtcirculatie

Net zoals de meeste huizen die wij bouwen heeft de modelwoning een warmtepomp. Dit systeem wint energie uit aardwarmte en gebruikt deze Geotherm van Vaillant om de woning te verwarmen (via vloerverwarming) en voor heet water. Een efficient systeem dat op termijn een flinke besparing op energiekosten geeft. Daarnaast heeft de modelwoning een voorziening om warmte terug te winnen uit de luchtcirculatie.

Ramen en deuren

Hout wordt in Duitsland vrijwel niet meer gebruikt voor ramen en deuren. In plaats daarvan is er een ruime keuze aan hoogwaardige kunststof elementen met dubbel of zelf drielaags glas. Naast uitstekende isolerende eigenschappen, is dit natuurlijk ook onderhoudsvrij. Karl Ulrich werkt hier alleen met Duitse topmerken zoals Veka, Kömmerling en Ideal.

Keuken en sanitair

Geotherm van Vaillant Onze modelwoning heeft een prachtige keuken en mooi sanitair. De keuken kunt u natuurlijk zelf uitkiezen. Qua sanitair is alles mogelijk maar u zult merken dat veel dingen met een luxe uitstraling bij ons gewoon standaard zijn en geen meerprijs hebben.

"Schl├╝sselfertiges Bauen"

De modelwoning is helemaal af. Er is getegeld, de vloer ligt erin, er is geschilderd. Een nieuwe bewoner hoeft alleen de meubels te plaatsen en de schilderijen op te hangen. Wanneer u wilt kunnen wij uw nieuwe huis ook zo opleveren waarbij alle zorgen u uit handen zijn genomen. Tot en met de aansluiting van water en elektriciteit!