Een uitgebreid dienstenpakket op basis van jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring kan Karl Ulrich u een compleet pakket aan diensten bieden. Wanneer u ons vertelt wat u wilt en hoe u het wilt maken wij een passend voorstel. Hieronder vindt u al wat eerste informatie over hoe wij u kunnen helpen uw droomhuis te realiseren. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen maar ook wanneer u zelf veel dingen wil doen kan dat prima. Aan u de keus.

Wij ontwerpen ieder huis samen met de opdrachtgever zodat we aan individuele wensen en eisen kunnen voldoen. De gezinsgrootte speelt daarbij een belangrijke rol. Wij hechten waarde aan een praktische en flexible indeling van de ruimtes. Bij het ontwerp wordt uiteraard rekening gehouden met de ligging en eigenschappen van het te bebouwen grondstuk. Zo ontwerpen we samen een huis dat perfect aansluit aan uw wensen en uw gezinssituatie maar dat uiteraard ook past in bij uw budget.

Mocht u nog geen grondstuk hebben om uw plannen te realiseren dan kunnen wij u helpen. Wij hebben door onze bouwactiviteiten zelf altijd de beschikking over grondstukken maar kennen ook de lokale markt als geen ander. Dus wanneer u speciale wensen heeft zoals een grondstuk dat grenst aan het bos of dat dicht bij een van de prachtige meren ligt, wij kunnen u verder helpen.

Wanneer u eenmaal een ontwerp hebt en een passend grondstuk hebt gevonden dan kan de bouw beginnen. Karl Ulrich zorgt dan dat alle administratie rond de bouw goed geregeld wordt. De bouwvergunning, benodigde verzekeringen, aansluiting van elektriciteit en water, riolering en tal van andere zaken pakt uw Karl Ulrich team op. U hoeft nergens wakker van te liggen.

Het kan zijn u zelf ook wilt "meebouwen". Ook dit kan natuurlijk. U kunt ons alles laten doen tot het casco staat en dan zelf verder gaan met de bouw. Een prima manier om kosten te besparen wat in Duitsland ook regelmatig wordt gedaan. Zelf meebouwen drukt natuurlijk de kosten maar onderschat u het niet. Wilt u van ons advies hierover, kom dan eens langs.

Als het gaat om de afwerking dan kan eigenlijk alles. Onze standaard voldoet prima maar wij begrijpen dat u voor uw droomhuis misschien wat verder wilt gaan. Aarzel niet om uw wensen te bespreken. Inpandige balkons, luxe badkamers, een serre met een glazen dak. Wij hebben het allemaal gerealiseerd voor onze klanten en kunnen u veel voorbeelden laten zien.

Presentatie op een recente bouwbeurs